Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2014

Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
Ukázky

Hobit

299 Kč
Jistě, pane ministře 2.
V druhé části audioknižní podoby tohoto satirického sitcomu z prostředí vysoké politiky, sledujeme kariérní postup britského politika Jamese Hackera až k vytoužené funkci premiéra.
Ukázky

Jistě, pane ministře 2.

299 Kč
Krása nesmírná
(2x)
výbor ze sbírky ruských lidových pohádek, dnes již skutečně kultovní knihy, na kterou s láskou vzpomínají čtenáři dospělí a ke které přivádějí malé čtenáře znovu a znovu.
Ukázky

Krása nesmírná

170 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.
Ukázky

Čarodějka z Portobella

219 Kč
Nahá pravda
(9x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
Ukázky

Nahá pravda

270 Kč
Chrám i tvrz
(1x)
Pavel Eisner, někdy vystupující pod jménem Jan Ort, byl český překladatel, literární teoretik, lingvista, publicista a básník, který se proslavil především svým vynikajícím převodem humoristického románu Pan Kaplan má třídu rád.
Ukázky

Chrám i tvrz

69 Kč
Tři muži ve člunu
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života.
Ukázky

Tři muži ve člunu

139 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Zámek
(4x)
Vladimír Dlouhý jako zeměměřič K. ve slavném románu F. Kafky.Dále učinkují Jiří Lábus, Vilma Cibulková, Simona Stašová,Taťjana Medvecká,Václav Vydra, Pavel Landovský, Jan Hartl, Tomáš a další... Rozhlasová nahrávka z roku 2006.
Ukázky

Zámek

84 Kč
Klasika před školou
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 392 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 40 > >>