Nejprodávanější Kniha v roce 2014

Církevní dějiny - Antika a středověk
(1x)
Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve v období od jejího počátku až do konce středověku představuje obtížný úkol. Autoři se pokusili vytvořit vyvážené, věcné a konfesně nezatížené podání církevních dějin.

Církevní dějiny - Antika a středověk

539 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
Karel Havlíček. Portrét novináře
(1x)
Popularizační studie o Karlu Havlíčkovi od našeho předního politologa. Havlíček jako zdroj inspirace pro dnešní myšlení o politice a společnosti.

Karel Havlíček. Portrét novináře

219 Kč
Malá červená kniha o běhání
Scott Douglas nabízí zkušenosti, které získal v průběhu třech desetiletí běhání, dvou desetiletí práce sportovního novináře, a na setkáních s nejvýznamnějšími běžci a trenéry z celého světa.

Malá červená kniha o běhání

224 Kč
Minulými životy k uzdravení
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
Mizící hmyzíci
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.

Mizící hmyzíci

269 Kč
O Platonovi
(1x)
Tetralogie „O Platonovi“: jedná se o jedinečnou tetralogii, která je dosud jediným komplexním dílem o Platonově životě a filozofii v českém jazyce. Autor nám zanechal nejen velmi čtivý text, ale i dílo, které poskytuje řadu odkazů do knih samotného P

O Platonovi

315 Kč
Paťiv
Svazek je výborem z díla romského spisovatele Andreje Gini (* 1936), který přináší na jednom místě a v logickém uspořádání přehled toho nejvýznamnějšího, co za svůj život napsal.

Paťiv

266 Kč
Podolí
Knižní debut Jonáše Zbořila.
Klidná básnická tempa, civilní obraznost, putování po drahách velkoměsta, žilky tajemství srdce. Silné svědectví o narůstání „cizího kontinentu“, který v sobě nakonec skrývá příběh každého z nás.

Podolí

134 Kč
Pozitivní myšlení
Díky této knížce se pro vás pozitivní myšlení stane vlastním a více si užijete života se všemi jeho stránkami.

Pozitivní myšlení

269 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>