Nejprodávanější tituly - leden 2015
detektivky

Muži, kteří nenávidí ženy - 11%
(7x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou.
detektivky

Muži, kteří nenávidí ženy

314 Kč
279 Kč
Přišla z moře - 58%
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
detektivky
Ukázky

Přišla z moře

238 Kč
99 Kč
Králův dluh
(1x)
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Králův dluh

199 Kč
Žena v kleci - 11%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.
detektivky

Žena v kleci

269 Kč
239 Kč
Pečeť smrti - 11%
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
detektivky

Pečeť smrti

314 Kč
279 Kč
Vražedné chardonnay
Čtvrtý příběh z řady vinařských krimi se opět odehrává v kouzelném jihomoravském kraji pod Pálavou. Kapitán Kuba je pozván na akci Tvář pro chardonnay, věnované tomuto výjimečnému moku.
detektivky
Ukázky

Vražedné chardonnay

169 Kč
Letní smrt - 20%
(1x)

U švédské policie ještě nikdy nepracovala tak talentovaná žena jako je Malin Forsová. Nikdo s takovou intuicí. A ještě nikdy u ní nepracoval nikdo, koho by natolik poháněly vlastní komplexy. Napínavá detektivka.

detektivky
Ukázky

Letní smrt

169 Kč
135 Kč
Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice - 11%
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století.
detektivky

Letopisy královské komory VI. - Otrávený pohár / Smrt mučednice

314 Kč
279 Kč
Neuzavřené případy - 58%
(1x)
Soukromý detektiv Brodie objeví tři „mrtvé“ případy a dovede všechny kauzy, které se začnou vzájemně prolínat, k rozuzlení. Není to happy end, ale morální rámec všech případů zaujme jak čtenáře psychologických románů, tak napínavých detektivek.
detektivky
Ukázky

Neuzavřené případy

238 Kč
99 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>