Nejprodávanější e-knihy - říjen 2015
kuchařky

Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 20%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
kuchařky
Ukázky

Vše, co byste měli vědět o víně....

254 Kč
203 Kč
Vše o uzení - 20%
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
kuchařky
Ukázky

Vše o uzení

169 Kč
135 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
kuchařky
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes - 20%
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
55 Kč
Mlsné čenichání - 20%
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
97 Kč
Moučníky bez lepku - 20%
Každý, kdo trpí celiakií nebo intolerancí lepku ví, jak je dieta u tohoto onemocnění omezující. Především při různých oslavách vyvstane otázka, jak upéct moučník či dort, aby byl vzhledný, zdravý, chutný a hlavně bez lepku.
kuchařky
Ukázky

Moučníky bez lepku

169 Kč
135 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
kuchařky
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Kniha o medovině - 20%
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
79 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
kuchařky
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>