Nejprodávanější tituly - říjen 2015

Podzim
(5x)
Malý čtenář může v knížce hledat postavičky a zvířátka a sledovat, co dělají od první do poslední stránky.

Podzim

254 Kč
Vypadni z mýho života!
(4x)
Román vychází ze stejnojmenné novely vydané v roce 2004. Spisovatelka se tu s nadhledem vrací k událostem, které ji přiměly učinit zásadní životní rozhodnutí a ukončit v pozdním věku několik desetiletí trvající manželství.
Ukázky

Vypadni z mýho života!

269 Kč
Vidořád
(1x)
Paige Mahoneyové se podařilo utéct ze šeolského zajetí, ale tím její problémy teprve začínají: mnoho přeživších je nezvěstných a ona se stala nejhledanější osobou v Londýně.

Vidořád

314 Kč
Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

Noc

254 Kč
Němá dívka
(2x)
Čtvrtý díl série o policejním psychologovi Sebastianu Bergmanovi.
Ukázky

Němá dívka

269 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Porodní bába
(5x)

Je pozdní léto roku 1944 a v oblasti Pečenga na severu Finska probíhá laponská válka. Nemanželská dcera ze šamanské rodiny, odmalička odsunutá na okraj společnosti, vykonává důležité povolání porodní báby. Její život, to jsou cesty v nočním mrazu...

Ukázky

Porodní bába

253 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>