Nejprodávanější tituly - říjen 2015
kuchařky

Umění francouzské kuchyně - 11%
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
518 Kč
Christmas in Bohemia - 11%
When we first published this little book by Kamila Skopová in 2004, we had no idea what a tradition we would be starting, for ever since then the original Czech version of this little book has been republished almost every year in a larger print run.
kuchařky

Christmas in Bohemia

116 Kč
103 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
kuchařky

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
kuchařky

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Žena s dranžírákem - 11%
(1x)
Pravdu se pokusila odhalit moravská spisovatelka, náruživá čtenářka a vášnivé kuchařka Daniela Mičanová. Třicet povídek s jídlem v hlavní roli slouží jako předvoj třiceti praktickým receptům.
kuchařky

Žena s dranžírákem

179 Kč
159 Kč
77 čajů - 11%
Michal Thoma vám představí ty nejlepší černé, zelené, polozelené i bílé čaje z Číny, Japonska, Indie, ze Srí Lanky a dalších zemí. Dozvíte se, jak se tyto čaje pěstují a zpracovávají, naučíte se rozeznávat kvalitní sorty.
kuchařky

77 čajů

269 Kč
239 Kč
Mlsné čenichání - 11%
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky

Mlsné čenichání

223 Kč
198 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 11%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
kuchařky

Vše, co byste měli vědět o víně....

269 Kč
239 Kč
Brambory - 11%
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.
kuchařky

Brambory

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>