Nejprodávanější knihy - listopad 2015
filosofie a náboženství

Evropa na rozcestí - 11%
(1x)
To, co bývá zvykem chápat jako krizi ekonomickou, respektive finanční, je ve skutečnosti celkovou krizí západních společností.
filosofie a náboženství

Evropa na rozcestí

315 Kč
280 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
filosofie a náboženství

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Ježíš Kristus a islám - 11%
Kniha se zabývá otázkou ideologických a teologických rozporů mezi těmito dvěma světovými náboženstvími. Rozporů, které ukazují na neslučitelnost i s civilizovanou společností ctící humanitu a lidskou svobodu, a které by neměly být přehlíženy.
filosofie a náboženství

Ježíš Kristus a islám

180 Kč
160 Kč
Tvarytmy - 11%
(2x)
Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě.
filosofie a náboženství

Tvarytmy

269 Kč
239 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari - 11%
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
filosofie a náboženství

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
230 Kč
Vánoční příběh - 11%
Seznamovat děti s tradicemi českých Vánoc a jiných obyčejů bychom měli už od jejich raného věku. Jen tak se v budoucnu vyhneme implantovaným Dědům Mrázům nebo Santa Klausům.
filosofie a náboženství

Vánoční příběh

197 Kč
175 Kč
Židovská gnóze, mystika merkavy a talmudická tradice - 11%
Gershom Scholem se v knize zamýšlí nad tím, nakolik lze některé prvky židovské mystiky formativního období judaismu nazvat „gnostickými“ a nad jejich styčnými body i rozdíly ve srovnání s řeckou, křesťanskou či mandejskou gnostickou tradicí.
filosofie a náboženství

Židovská gnóze, mystika merkavy a talmudická tradice

331 Kč
294 Kč
Marek z Aviana – patron a štít Evropy - 11%
Tato skromná práce o životě a díle Karla Domenica Cristoforiho zvaného Marek z Aviana byla napsána k příležitosti oslav výročí bitvy u Vídně. Autorem je katolický kněz František Janovský.
filosofie a náboženství

Marek z Aviana – patron a štít Evropy

126 Kč
112 Kč
Slavjanofilství a slavjanofilské paradigma - 11%
Slavjanofilství je klíčovým hnutím, bez něhož nelze pochopit vývoj ruské kultury v 19. a 20. století ani řadu jevů současného ruského života. Přesto nebo snad právě proto se v literatuře málokde setkáme s jeho konkrétnějším vymezením.
filosofie a náboženství

Slavjanofilství a slavjanofilské paradigma

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 250 položek
1 2 3 .. 25 > >>