Nejprodávanější knihy - listopad 2015

Syn
(6x)
Sonny je ideální vězeň. V přísně střežené věznici Staten se těší oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník, naslouchá jejich přiznáním a uděluje jim rozhřešení. Roky plynou do chvíle, než si Sonny nečekaně vyslechne jistou šokující zpověď.
Ukázky

Syn

339 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.

Z deníku ajťáka

208 Kč
Nulté číslo
(13x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.

Nulté číslo

253 Kč
A nakonec Vánoce
(3x)
Tentokrát zasadil Petr Šabach svoje povídky do Massatschusetts v USA. Tři lehce pointované příběhy dvou dobře sehraných kluků, Damiána a Robinsona jsou prodchnuté atmosférou amerického Halloweenu a Vánoc.
Ukázky

A nakonec Vánoce

116 Kč
Dívka v pavoučí síti
(36x)
Čtvrtý díl Milénia. Mikael Blomkvist a Lisbeth Salanderová opět spolu!
Ukázky

Dívka v pavoučí síti

297 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Moje domácí kuchyně
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.

Moje domácí kuchyně

413 Kč
Půlnoční slunce
(3x)
Opět sedmdesátá léta minulého století, tentokrát však na dalekém severu Norska.

Půlnoční slunce

314 Kč
Jak si postavit dům
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
Příšerné příběhy vánoční
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>