Nejprodávanější knihy - listopad 2015

Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Jablko
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.

Jablko

178 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.

Kafe a cigárko

89 Kč
Povaha změny
(1x)
Pohled různých odborníků - například Václava Cílka, Petra Pokorného, Jiřího Padevěta, Luboše Kropáčka, Dany Drábové a dalších na vybrané problémy dneška. Jednotlivé texty jsou věnovány klimatické změně, bezpečnostní situaci a mnohým dalším tématům.
Ukázky

Povaha změny

423 Kč
Zima
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Zima

254 Kč
Nesmírný
(5x)
Oddělení Q znovu v pohotovosti.
Ukázky

Nesmírný

314 Kč
Švadlena z Dachau
(2x)
Mladičká ambiciozní londýnská švadlenka se ocitne v drtivém soukolí velkých dějin.
Ukázky

Švadlena z Dachau

296 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>