Nejprodávanější e-knihy - listopad 2015

Syn
(20x)
Severská krimi, oddělení vražd Oslo, vězeň a komisař.
Ukázky

Syn

279 Kč
Ostrov Entry
(20x)
Detektivní román od autora trilogie z ostrova Lewis.
Ukázky

Ostrov Entry

189 Kč
Elon Musk
(9x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse.
Ukázky

Elon Musk

299 Kč
Krev na sněhu
(18x)
Krvavá jednohubka od Nesboho. Sedmdesátá léta v Oslu. Olav Johansen nedokáže jezdit autem pomalu, je měkký jako máslo, příliš snadno se zamilovává, jestliže se rozčilí, ztrácí hlavu a je mizerný v matematice.
Ukázky

Krev na sněhu

199 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Pentagram
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
Ukázky

Pentagram

229 Kč
Spasitel
(35x)
Harry Hole řeší další případ. Nájemný vrah dokončil svůj úkol, ale následně zjišťuje, že zastřelil nesprávného muže. Zadanou práci je třeba dokončit stůj co stůj. Harry musí ochránit skutečnou oběť a chytit zabijáka co nejdříve.
Ukázky

Spasitel

199 Kč
Řeky Londýna
(17x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

198 Kč
Červenka
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
Ukázky

Červenka

299 Kč
Doba z druhé ruky
(10x)
Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji. Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015.
Ukázky

Doba z druhé ruky

279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>