Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2015

Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Sára - kniha první
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.

Sára - kniha první

254 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.

Egypťan Sinuhet

701 Kč
Klofáci

Michal Souček a Filip Fialka popáté a naposledy!!! Jako Puntíkáři, Duchaři, Kouzláci a Bouráci zůstali nerozluční kamarádi při zachraňování spolužáků, psů, rodičů, skautů, školy i kouzelníků.

Klofáci

242 Kč
Krev elfů
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě - Ciri z Cintry. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět..

Krev elfů

359 Kč
Poslední kapka
(1x)
Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže.

Poslední kapka

179 Kč
Ptákovina
Autentický záznam představení hry Milana Kundery Ptákovina, ze dne 14. 1. 1970, těsně před cenzurním zákazem hry.

Ptákovina

210 Kč
Tři zlaté vlasy děda Vševěda a další pohádky
Výběr z nejkrásnějších nedělních pohádek Českého rozhlasu, od těch nejlepších autorů, herců a režisérů.

Tři zlaté vlasy děda Vševěda a další pohádky

179 Kč
Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
Král rytíř Přemysl Otakar II
(1x)
Třetí část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době mládí Přemysla II. V té době jeho otec Václav I. realizuje svůj politický sen – ovládnout prostřednictvím sňatku prvorozeného syna Vladislava rakouské země.

Král rytíř Přemysl Otakar II

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 156 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>