Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2015

Ulička hanby
Příběh o majitelce luxusníhio nevěstince.

Ulička hanby

251 Kč
Rodrick je king
Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by zkrátka s novým školním rokem na všechno zapomněl, obzvláště na JEDNU trapnou událost...

Rodrick je king

179 Kč
Anička a její kamarádky
(1x)
Poslechněte si první příběh z oblíbeného cyklu o školačce Aničce v podání Marthy Issové! Anička nastupuje do druhé třídy v malebné vesničce své babičky, kde to sice dobře zná, ale zprvu má trochu obavy. Najde si nějakou kamarádku?

Anička a její kamarádky

179 Kč
Černí baroni
Legendární Černí baroni v podání Miroslava Donutila! Jedno z nejslavnějších děl českého humoru se konečně dočkalo velkolepé audio podoby.

Černí baroni

269 Kč
Dalajlamova kočka
(8x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.

Dalajlamova kočka

195 Kč
P jako pivo
P jako poutavá, poetická, poučná, překvapivá, podivuhodná a vtiPná pohádka.

P jako pivo

206 Kč
Příběh kriminálního rady
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.

Příběh kriminálního rady

224 Kč
Zaklínač - Bouřková sezóna
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.

Zaklínač - Bouřková sezóna

359 Kč
Devatero pohádek
Čapkovy pohádky bychom mohli považovat za vzor moderní tvorby pro děti. A podání Vlastimila Brodského za vzor pohádkového vyprávění na mikrofon.

Devatero pohádek

179 Kč
Gramotingltangl
Gramotingltangl byl pořad Jiřího Suchého, vysílaný od pondělí 4. října 1965 v podvečer Československým rozhlasem na tehdy novém vlnovém rozsahu velmi krátkých vln.

Gramotingltangl

555 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 156 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>