Nejprodávanější knihy - listopad 2015

Vražda jménem republiky
Zpřístupnění nejutajovanějších komunistických archivů umožnilo autorům doplnit údaje o pozadí politické vraždy jednoho z nejčestnějších československých vlastenců, vojenských odborníků a diplomatů, osobnosti číslo jedna našeho východního odboje.

Vražda jménem republiky

306 Kč
Vrstvami
(1x)
Její knižní prvotina je mimořádným svědectvím bystrozraké pozorovatelky, která citlivě, avšak bez sentimentu promítá čtenářům panorama téměř celého století.

Vrstvami

359 Kč
Z růže kvítek vykvet nám
Součástí výstavy Martina Zet uvedené v Galerii města Plzně v roce 2014 je kniha: Z růže kvítek vykvet nám, kde formou vyprávění a obrazové dokumentace autor přibližuje pozadí několika kresebných celků.

Z růže kvítek vykvet nám

54 Kč
Za Marie Terezie
Život na vesnici v době panování císařovny Marie Terezie vypadá celkem poklidně, jako by jedinou mrzutostí byla robota na panském a jediným povyražením tancovačka v hospodě. Ale ve skutečnosti je to jinak. Hanči z největšího statku nutí otec do sňa

Za Marie Terezie

161 Kč
Zahradníkův rok na hřbitově
(1x)
Lehký funerální románek Zahradníkův rok na hřbitově je černohumornou prózou z prostředí hřbitova a jeho zaměstnanců, mezi něž klesne hlavní hrdina prokletý básník Hektor Hnípal. Ataky na čtenářovu bránici zaručeny, doporučuje devět z deseti hrobníků!

Zahradníkův rok na hřbitově

143 Kč
Zahradou těch, které mám rád
(2x)

Šestý svazek esejů Milana Kundery se jmenuje Zahradou těch, které mám rád. Texty této knihy autor napsal a publikoval v letech 1989-2008. Spolu s jinými úvahami vyšly v knize Une rencontre (Gallimard 2009).

Zahradou těch, které mám rád

149 Kč
Zdravý rozum ve výchově
Autorka oslovuje zejména rodiče malých dětí, reflektuje výchovné přístupy a seznamuje čtenáře se svým konceptem uvolněného rodičovství.

Zdravý rozum ve výchově

248 Kč
Zrcadlení
(1x)

Soubor článků, fejetonů a esejů, které autorka psala a vydávala v uplynulých 25 letech v různých českých periodikách (MF Dnes, Lidové noviny, Literární noviny atd.).

Zrcadlení

251 Kč
Žít v dialogu
Kniha „Žít v dialogu“ je druhým dílem souboru tématicky utříděných myšlenek z děl Tomáše Halíka a čtenář zde najde, kromě jiného, sociologické, historiografické a politologické reflexe fenoménu náboženství.

Žít v dialogu

224 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.

Atmosféry

359 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>