Nejprodávanější tituly - prosinec 2015

Postřehy z Ameriky
Autorka, univerzitní profesorka, vtipně popisuje dojmy z Filadelfie a i jiných států USA, kde spolu s manželem prožila celý rok.

Postřehy z Ameriky

144 Kč
Anděl západního okna
(1x)
Kniha se odehrává v mnoha rovinách, hrdina, podivínský baron Müller se postupně "rozpomíná" na svou minulost i na minulost svého rodu a čím blíže se ocitá k rozluštění záhad, které ho obklopují, tím více je v nebezpečí jeho život.

Anděl západního okna

330 Kč
Krotitelka snů
(1x)
Třetí vydání nejúspěšnějšího románu Simony Monyové.

Krotitelka snů

152 Kč
Tóny v trní
Velmi rozsáhlý román je příběhem trojice žen, Gity, Jany a Evy, které se poznaly v dětství a jejichž osudy se překříží ještě po dvaceti letech, v období konce osmdesátých let.

Tóny v trní

35 Kč
Dášenka čili život štěněte
(3x)
Jedna z nejoblíbenějších českých dětských knížek vznikla už před 70 lety. Tahle krásná knížka kromě Života štěněte obsahuje i kapitoly Jak se fotografuje štěně a Pohádky pro Dášeňku, O psích zvycích nebo třeba O lidech.

Dášenka čili život štěněte

233 Kč
Hitler 1889-1936: Hybris
(6x)
První díl monumentální práce předního britského historika Iana Kershawa, která představuje dosud nejucelenější a nejrozsáhlejší životopis vůdce nacistického hnutí.

Hitler 1889-1936: Hybris

500 Kč
Yeats je mrtev!
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.

Yeats je mrtev!

241 Kč
Pravdivý příběh Neda Kellyho a jeho bandy
(3x)
Strhující román jednoho z nejvýraznějších australských autorů vypráví o chlapci vyrůstajícím v irské přistěhovalecké rodině, o bídě a drsném životě domkářů v Austrálii 19. století. Kniha získala prestižní literární cenu Booker Prize za rok 2001.

Pravdivý příběh Neda Kellyho a jeho bandy

269 Kč
Encyklopedie českých klášterů
Kniha představuje vůbec první pokus o souhrnný přehled české monastické architektury od středověkých počátků po josefínské reformy a výběrově zahrnuje i 19. a 20. století.

Encyklopedie českých klášterů

504 Kč
SAS - Příručka jak přežít
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100