Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2015

Syn
(1x)
Sonny Lofthus býval oblíbeným, příkladným studentem i talentovaným zápasníkem vzhlížejícím ke svému otci. Jednou se chtěl stát policistou jako on. Jeho život se však rozpadl jako domeček z karet...

Syn

341 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Příšerné příběhy vánoční
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
Motýlek
(1x)
Francouz Henri Charriere byl v roce 1931 nespravedlivě odsouzen za vraždu na doživotí, strávil dvanáct let v trestanecké kolonii na Ďábelských ostrovech, uprchl a dvacet let poté popsal svůj příběh v bestselleru.

Motýlek

224 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Hostina pro vrány -  Píseň ledu a ohně 4
(2x)
Čtvrtá kniha epického fantasy eposu. Souborné vydání.

Hostina pro vrány - Píseň ledu a ohně 4

424 Kč
Mlýn na mumie
(18x)
Komisař Durman je sympatický poživačný prasák. V této staropražské detektivce sice vyšetřuje sérii bizarních vražd, hodně času však věnuje ženským vnadám, dobré krmi či zrzavému moku.
Ukázky

Mlýn na mumie

359 Kč
Born to Run - Zrozeni k běhu
(3x)
Strhující příběh o běžcích na stokilometrové trati změní život každému posluchači! Nezkrácená verze.

Born to Run - Zrozeni k běhu

359 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.

Egypťan Sinuhet

701 Kč
Nulté číslo
(7x)
V Nultém čísle se vrací Ecovo oblíbené prostředí redakce. Ztroskotaný nájemný spisovatel připravuje nulté číslo bulvárního plátku Zítřek, jehož cílem je spíš vydírat než informovat.
Ukázky

Nulté číslo

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 166 položek
1 2 3 .. 17 > >>