Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2015
detektivky

Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Dívka v pavoučí síti - 11%
„Zaměřte se na nejslabší místo. Bojujte.“ – Lisbeth Salanderová
detektivky

Dívka v pavoučí síti

134 Kč
119 Kč
Stalker - 11%
(4x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.
detektivky

Stalker

314 Kč
279 Kč
Vánoční příběhy Sherlocka Holmese - 11%
Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý, prstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou.
detektivky

Vánoční příběhy Sherlocka Holmese

134 Kč
119 Kč
Červenka - 11%
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.
detektivky

Červenka

269 Kč
239 Kč
Ostrov šedých mnichů - 11%
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...
detektivky

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
215 Kč
Studie v šarlatové - 11%
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.
detektivky

Studie v šarlatové

224 Kč
199 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
239 Kč
Hypnotizér - 11%
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do
detektivky

Hypnotizér

314 Kč
279 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 6%
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>