Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2015

Krev elfů - 11%
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě - Ciri z Cintry. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět..

Krev elfů

359 Kč
319 Kč
Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši - 11%
Jeremy Clarkson (Zbyšek Horák) vtipně vypráví o svých oblíbených autech, letadlech, lodích a jiných strojích.

Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši

248 Kč
220 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda - 11%
Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy.

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

224 Kč
199 Kč
Poslední kapka - 11%
(1x)
Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže.

Poslední kapka

179 Kč
159 Kč
Co život dal a vzal - 11%
Autobiografická vyprávění o tom, že s humorem a optimismem lze přežít prakticky cokoli

Co život dal a vzal

224 Kč
199 Kč
Odpoledne s labutí - 11%
Rodiče vidí ve svých dětech budoucnost, děti vidí ve svých rodičích minulost. Problém je - jak spolu rozumně vyjít, když se z dětí stávají dospělí...

Odpoledne s labutí

179 Kč
159 Kč
Sára - kniha první - 6%
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.

Sára - kniha první

254 Kč
239 Kč
Vánoční příběhy Sherlocka Holmese - 11%
Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý, prstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou.

Vánoční příběhy Sherlocka Holmese

134 Kč
119 Kč
Babička drsňačka - 11%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 166 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>