Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2015

Zaklínač - Bouřková sezóna
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.

Zaklínač - Bouřková sezóna

359 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Přízrak
(7x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.

Přízrak

314 Kč
Čarodějné pohádky
Znamenité vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselé i strašidelné, uvěřitelné i neuvěřitelné.

Čarodějné pohádky

242 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Studie v šarlatové
V této knize se setkává poprvé dr. Watson se Sherlockem Holmesem. Poznávají se, stěhují se do Baker street 221b a řeší spolu první velmi složitý případ, který má záhadnou minulost.

Studie v šarlatové

224 Kč
Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu
Žeryk má narozeniny: oslavte je s ním v těch nejlepších scénkách!

Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu

210 Kč
Bouráci
Čtvrtá audiokniha ze série Pachatelé dobrých skutků o dvou kamarádech, kteří s nevinnými úmysly vyvádějí jednu lumpárnu za druhou. Michal s Filipem se touží stát skauty survivory.

Bouráci

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 167 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>