Nejprodávanější tituly - březen 2015
osobnosti a osudy

Flashky - 11%
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
osobnosti a osudy

Flashky

179 Kč
159 Kč
Kdo je ten chlap? - 11%
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
osobnosti a osudy

Kdo je ten chlap?

403 Kč
358 Kč
O čem básník ví - 11%
Obsáhlý soubor esejů, úvah, komentářů, vzpomínkových textů a rozhovorů obsahuje významné eseje o poezii (Mácha, Shakespeare, Kollár), studie a úvahy o divadle, dramatu, scénografii a komentáře k vlastním hrám, texty o výtvarnících a fotografech...
osobnosti a osudy

O čem básník ví

359 Kč
319 Kč
Jan Hus - 6%
(2x)
Svižným způsobem napsaný životopis českého reformátora, jenž, ač ponořen ve středověku, v mnohém předstihl svoji dobu, je knihou o společenské imaginaci v čase krize víry a nahromaděného společenského přetlaku.
osobnosti a osudy
Ukázky

Jan Hus

423 Kč
398 Kč
Tajemství skvělých prezentací Steva Jobse - 20%
(1x)
Světově populární prezentace Steva Jobse, zakladatele a ředitele společnosti Apple, se staly novým zlatým standardem. Tato kniha vám krok za krokem ukáže, jak můžete techniky Steva Jobse využít při svých vlastních vystoupeních.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tajemství skvělých prezentací Steva Jobse

297 Kč
238 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
osobnosti a osudy

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
25 let poté - 11%
Čtyři čeští státníci, čtyři rozhovory, čtyři unikátní pohledy na novodobé dějiny. Kniha rozhovorů s Václavem Klausem, Petrem Pithartem, Pavlem Rychetským a Milošem Zemanem vychází při příležitosti 25. výročí sametové revoluce v Československu.
osobnosti a osudy

25 let poté

234 Kč
208 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan - 6%
(1x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.
osobnosti a osudy

Padrino Krejčíř – Afričan

280 Kč
263 Kč
Stručná historie mého života - 6%
(2x)
Ve své nejnovější knize tentokrát nerekapituluje vývoj vesmíru, ale svůj vlastní život – odtud i název Stručná historie mého života. S humorem čtenáře seznamuje se svým dětstvím, studiem, osobním a rodinným životem i s průběhem své nemoci.
osobnosti a osudy
Ukázky

Stručná historie mého života

212 Kč
199 Kč
Osudné pouto - 11%
Kniha českého teatrologa Jaromíra Kazdy se zabývá privátním i profesním životem dvou významných hereček, matky Jiřiny Stránské a dcery Kláry Jernekové.
osobnosti a osudy

Osudné pouto

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 222 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>