Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2015

Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Duinské elegie
Verše známého německého básníka v interpretaci Václava Vydry s hudebním doprovodem J. S. Bacha.

Duinské elegie

179 Kč
Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
Obrazy národního života pražského se zpěvy a tanci ve 4 dějstvích.

Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka

89 Kč
Globální samoobsluha - Jeff Bezos a věk Amazonu
Text oceňovaného amerického novináře nabízí unikátní vhled do jedné z nejvýznamnějších firem naší doby, jež navždy změnila způsob, jak nakupujeme i čteme, i osobní portrét podnikatele, který ji založil.

Globální samoobsluha - Jeff Bezos a věk Amazonu

332 Kč
Hustej nářez
Kotletův román je nabitý akcí a adrenalinem. Jeho děj uhání zběsilým tempem, takže hlavní hrdina skoro ani nemá čas, aby se pořádně napil (krve).

Hustej nářez

194 Kč
Hvězdní honáci
(3x)
Velkolepé galaktické dobrodružství pojaté ve stylu starých westernů. Mezihvězdnou přepravu zajišťují gigantické hyperprostorové bytosti zvané „krávy“. Na jejich cestě napříč prostorem je doprovázejí jejich ochránci, vesmírní „honáci.“

Hvězdní honáci

257 Kč
Jáchym Topol
Autor čte své překlady z knihy Trnová dívka. Příběhy severoamerických Indiánů. Součástí CD je doprovodný text Stanislava Škody.

Jáchym Topol

179 Kč
Kladenské pohádky
Za křivoklátskými lesy, řekou Berounkou a lány polí stojí město Kladno. Dolovalo se v něm uhlí a v ohromné peci se dělalo železo. Pec byla hrozně hladová. Musela se krmit rudou, vápnem a starým železem.

Kladenské pohádky

108 Kč
Lubomír Martínek
Autor čte z knihy Muškátový oříšek, která vyšla v Edici Revolver Revue v roce 2012. Součástí CD je doprovodný text Viktora Šlajchrta

Lubomír Martínek

179 Kč
Můj život po životě - 19%
Osmého prosince 2012 praskla Michalu Vieweghovi aorta. V nemocnici ho půl hodiny marně oživovali, a jak říká doktor Skalský, kdyby se rozhodli Michala neoperovat, nebylo by to nic proti standardním medicínským postupům. Jenže to zkusili...

Můj život po životě

248 Kč
202 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>