Nejprodávanější Kniha - březen 2015

Konec prokrastinace
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.

Konec prokrastinace

341 Kč
Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.

Sára. Kniha první

195 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Gerron
Životní příběh slavného německého herce a režiséra židovského původu, který byl nacisty transportován do terezínského ghetta. Zde má natočit propagandistický film ukazující šťastný život Židů v tomto městě. Zvítězí touha žít, nebo svědomí?
Ukázky

Gerron

314 Kč
O českou národní identitu
Rozsáhlá práce Františka Kautmana provede čtenáře naší téměř stoletou historií. Analyzuje vliv společenských i politických zvratů a proměn na svébytnost českého národa a snaží se nalézat možná východiska pro jeho začlenění do soudobého světa.

O českou národní identitu

494 Kč
Otevřené dílo
(3x)
Umberto Eco poukazuje v knize na některé paralely mezi určitými tendencemi v soudobém umění a postupy moderních vědních oborů.

Otevřené dílo

296 Kč
Případy inspektora Rádla
(5x)

Výjimečné příběhy z první republiky, které nabízí unikátní pohled na práci tehdejší tajné služby. Nejzdařilejší česká špionážní próza posledních 20 let!

Případy inspektora Rádla

269 Kč
Ze světa islámu
(2x)
Musilův pohled na vývoj islámu vychází z důvěrné znalosti životní praxe i postojů muslimů a v mozaice poznání má stále svou hodnotu.

Ze světa islámu

359 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Něžná náruč rodičů
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.

Něžná náruč rodičů

464 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>