Nejprodávanější tituly - březen 2015

Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Jak si vypěstovat na anglické zahrádce českého trpaslíka - 20%
(2x)

Autorka, dlouholetá redaktorka českých nakladatelství, zkušeným a zábavným perem popisuje, jak krůček po krůčku probíhala její asimilace v anglickém prostředí, kam se už jako dospělá žena před několika lety provdala.

Ukázky

Jak si vypěstovat na anglické zahrádce českého trpaslíka

175 Kč
140 Kč
Jak uspět při obchodním telefonování - 11%
V této knize naleznete praktické a vyzkoušené tipy a návody, s jejichž pomocí snadno a rychle navážete kontakt s novými zákazníky a klienty a prolomíte bariéru jejich odmítání.
Ukázky

Jak uspět při obchodním telefonování

269 Kč
239 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Jarní mrtví - 6%
(1x)
Čtvrtý případ inspektorky Malin Forsové.

Jarní mrtví

280 Kč
263 Kč
Jedna duše, mnoho těl - 20%
Převratná práce dokazující, že člověk opravdu může nahlédnout do budoucnosti!
Ukázky

Jedna duše, mnoho těl

169 Kč
135 Kč
Kněžnin prsten - 20%
Audiokniha vychází z knížky oblíbeného vypravěče Františka Nepila a příběhy v ní ukryté jsou podle jeho slov "náhrdelníčkem díků dobrým lidem, které za svůj život potkal".
Ukázky

Kněžnin prsten

99 Kč
79 Kč
Kniha čínského umění léčby - 11%
Použijte prastaré, cenné léčivé znalosti ze střední říše. Ústředním bodem tradiční čínské medicíny (TCM) – exaktní a systematické vědy a celostně orientované léčebné metody – je povzbuzování životní energie čchi.
Ukázky

Kniha čínského umění léčby

359 Kč
319 Kč
Kniha o očkování - 6%
Kniha, jež vám pomůže při rozhodování, proti kterým nemocem a kdy nechat očkovat své dítě. Najdete v ní informace o průběhu, rizicích a četnosti výskytu jednotlivých nemocí, proti nimž existuje očkování, o složení vakcín a jejich možných vedlejších účinků.
Ukázky

Kniha o očkování

304 Kč
286 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>