Nejprodávanější tituly - březen 2015

Mizící hmyzíci
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.

Mizící hmyzíci

269 Kč
Modré stíny
(4x)
V Michalu Sýkorovi se na české scéně objevuje bravurní vypravěč a zároveň poučený autor, který navazuje mimo jiné na náročnější tradice britské detektivky.
Ukázky

Modré stíny

149 Kč
Muž, který miloval Yngveho
Píše se začátek roku 1990, v Evropě se hroutí komunistický režim a probíhají zásadní změny. V jihonorském Stavangeru chodí do druhého ročníku gymnázia mladý rebel Jarle Klepp.

Muž, který miloval Yngveho

179 Kč
Návrat mistra
(3x)
Pán Milána Gian Galeazo Visconti se nevzdává snahy získat vévodskou korunku, kterou mu však může udělit jenom Václav IV., král český a římský. A tak se musí Lukáš znovu vrátit do Čech, už jako vážený milánský mistr.
Ukázky

Návrat mistra

189 Kč
Nebarevné vzpomínky
(1x)

Hluboké a velmi osobní svědectví o době, která se již stala historií. Úvahy o měnícím se světě, budoucnosti i minulosti.

Vychází v září k padesátinám autora.

Nebarevné vzpomínky

179 Kč
Neonatologie
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
Nevěrné ženy pijí sauvignon
V první májový den je nedaleko místa, kde hořela vatra, nalezena ohořelá mrtvá žena v kostýmu čarodějnice.
Ukázky

Nevěrné ženy pijí sauvignon

169 Kč
O svobodě a náboženství
Kniha vrchního rabína britského Commonwealthu, sira Jonathana Sackse, obsahuje třicet šest zamyšlení, ve kterých se rabín Sacks zabývá problémy současnosti na pozadí starozákonních textů a naopak vysvětluje biblické texty na příkladech z dnešního světa.

O svobodě a náboženství

206 Kč
Onanie aneb mrzký hřích samohany
(3x)
Je možné na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy obhájit diplomovou práci o onanii v literatuře? Navíc diplomovou práci podstrčenou jako kukaččí vejce?

Onanie aneb mrzký hřích samohany

253 Kč
Opráski sčeskí historje
(21x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
Ukázky

Opráski sčeskí historje

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100