Nejprodávanější tituly - duben 2015
fantasy

Mycelium IV: Vidění - 11%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
478 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(5x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III : Pád do temnot

538 Kč
478 Kč
Altschulova metoda - 6%
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
fantasy
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
319 Kč
Hobit - 11%
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
fantasy

Hobit

1 251 Kč
1 112 Kč
Pekelná šleha - 11%
Osmý svazek unikátního knižního seriálu psaného v intencích subžánru městské fantasy v hlavní roli s týmem netradičních detektivů bojujících proti nadpřirozenu.
fantasy
Ukázky

Pekelná šleha

170 Kč
151 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
fantasy
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 6%
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.
fantasy

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
374 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
fantasy
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
fantasy

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
478 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 97 položek
1 2 3 .. 10 > >>