Nejprodávanější tituly - duben 2015
sport a fitness

Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
sport a fitness

Posilování

404 Kč
359 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
sport a fitness
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Škorpilova škola běhu - 11%

V roce 2014 oslaví nestor českého běhání a zakladatel Běžecké školy Miloš Škorpil šedesátku. Trenér a specialista na dlouhé běhy se proto rozhodl podělit se s námi o svou životní vášeň – běh.

sport a fitness

Škorpilova škola běhu

314 Kč
279 Kč
Za kormidlem v marině - 11%

Autor v knize volně navazuje na bestseller Za kormidlem nejen na Jadranu a opět nešetří napínavými a čtivými historkami z plaveb jak vlastních, tak plaveb kamarádů.

sport a fitness

Za kormidlem v marině

359 Kč
319 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 11%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst.
sport a fitness

Výživa pro maximální sportovní výkon

287 Kč
255 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 11%
(1x)
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
sport a fitness

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

179 Kč
159 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
sport a fitness

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Fotbalová školička - 20%
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová školička

149 Kč
119 Kč
Osm kusů brokátu - 11%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
sport a fitness

Osm kusů brokátu

224 Kč
199 Kč
K2 - 8611 metrů - 11%
Strhující příběh Josefa Rakoncaje, dlouhá léta jediného muže na světě, který zdolal K2 dvakrát, čte Miroslav Táborský. Autoři Josef Rakoncaj, Miloň Jasanský. Režie: Roman Štolpa.
sport a fitness

K2 - 8611 metrů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>