Nejprodávanější tituly - duben 2015
počítače

Internetový marketing - 11%
Chcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí?
počítače

Internetový marketing

449 Kč
399 Kč
Java 8 - 20%
Java 8 je druhým dílem populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic se totiž nesoustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí čtenáře doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Java 8

535 Kč
428 Kč
Excel 2013 - 20%
Kniha vás seznámí s novým prostředím Excelu a provede vás od nejjednodušších úprav pracovního prostředí (listu, dokumentu, buňky) přes zadávání vzorců do buněk až po vytváření jednoduchých tabulek, jejich formátování a úpravy.
počítače
Ukázky

Excel 2013

135 Kč
108 Kč
Jak přežít počítač - 11%
O tom, že počítače usnadnily řadu nejrůznějších činností, není pochyb. Každá mince má však dvě strany, a tak i rozvoj práce na počítači s sebou nese určitá negativa, která mají v první řadě dopad na fyzické i psychické zdraví člověka.
počítače

Jak přežít počítač

198 Kč
176 Kč
Nejlepší triky pro Photoshop - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jak byl vytvořen filmový plakát, co jste viděli v kině, a ta super reklama na zadní stránce časopisu? Nebo jak by vypadala obyčejná fotka, kdybyste k ní přidali pár neotřelých hollywoodských efektů?
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop

621 Kč
552 Kč
Práce s počítačem pro seniory 2
Stejně jako mimořádně úspěšný předchozí díl, byla i tato kniha napsána na přímou žádost seniorů. Tentokrát se kromě základů práce s počítačem blíže podíváme na práci s fotografiemi, prezentacemi a hudbou.
počítače

Práce s počítačem pro seniory 2

80 Kč
Windows Sysinternals - 11%
Potřebujete ke správě, zabezpečení a diagnostice systému propracovanější nástroje než ty, které nabízí systém Windows? Jste zvídavý uživatel, specialista IT nebo vývojář, který rád ladí a optimalizuje?
počítače

Windows Sysinternals

332 Kč
295 Kč
Word 2013
Ať už chcete začít snadno a rychle pracovat s jedním z nejoblíbenějších textových editorů současnosti nebo jste jeho zkušeným uživatelem a zajímají vás jen nové vlastnosti, možnosti a změny v jeho nejnovější verzi, pak neváhejte a pořiďte si tuto knihu.
počítače

Word 2013

44 Kč
Tvorba informačních systémů - 14%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače

Tvorba informačních systémů

370 Kč
318 Kč
Jazyky C a C++ - 20%
V této knize najdete přehled programovacích jazyků C a C++, a to v rozsahu, jaký vám žádná běžně dostupná publikace nenabídne.
počítače
Ukázky

Jazyky C a C++

302 Kč
242 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>