Nejprodávanější tituly - duben 2015
kuchařky

Jídlo na prvním místě
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky

Jídlo na prvním místě

341 Kč
Kuchařka ze Svatojánu
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
Dobře živeni
(1x)
Čeká na vás celkem 115 delikates a variací, vytvořených s požadavkem co nejmenší časové investice, zato s těmi nejvyššími požadavky na chuť a dodržení paleo zásad.
kuchařky

Dobře živeni

323 Kč
Umění francouzské kuchyně
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Mlsné čenichání
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky

Mlsné čenichání

223 Kč
Zdravě a syrově
(1x)
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti.
kuchařky

Zdravě a syrově

314 Kč
Recepty z farmářského trhu 2. díl
(3x)
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin.
kuchařky

Recepty z farmářského trhu 2. díl

169 Kč
Bez masa
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
kuchařky

Bez masa

359 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 58 položek
1 2 3 .. 6 > >>