Nejprodávanější tituly - duben 2015
předškoláci

Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
předškoláci
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
předškoláci

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
předškoláci

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Kouká roura na kocoura - 11%
Veselé a hravé verše oblíbeného autora.
předškoláci

Kouká roura na kocoura

251 Kč
223 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

předškoláci

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Jarní říkadla - 11%
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
předškoláci

Jarní říkadla

116 Kč
103 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>