Nejprodávanější Kniha - duben 2015

Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Dějiny československého komiksu 20. století
(9x)
Dva obsáhlé svazky (I: 1900–1964; II: 1964–2000) doprovází bohatý ilustrační materiál, detailní rejstříky jmenné i věcné a medailony domácích komiksových tvůrců.
Ukázky

Dějiny československého komiksu 20. století

2 380 Kč
Parfém bláznivého tance
(1x)
Nové vydání autorova čtvrtého románu. Chcete se zasmát nebo objevit tajemství nesmrtelnosti ukryté v moudrosti zenu? Tom Robbins je nadán neodolatelným vtipem a schopností mísit smích klauna s postřehem pravého filozofa.
Ukázky

Parfém bláznivého tance

253 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.

Maus

424 Kč
Boží zboží - 47%
Tuto rozvernou knižní kuriozitu bohatě ilustroval Jiří Franta.

Boží zboží

239 Kč
127 Kč
Ekonomie bez mýtů a iluzí
(1x)
Politikové a média nás každý den zahrnují doporučeními a komentáři k různým ekonomickým otázkám a událostem. Jejich vyjádření znějí přesvědčivě a v souladu s intuicí. Nejde však jen o ekonomické mýty a iluze?

Ekonomie bez mýtů a iluzí

242 Kč
Úsměvy smutných mužů
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč
Vrstvami
(1x)
Její knižní prvotina je mimořádným svědectvím bystrozraké pozorovatelky, která citlivě, avšak bez sentimentu promítá čtenářům panorama téměř celého století.

Vrstvami

359 Kč
Zřetelně nevyprávíš
(2x)
Děti trnou a matky neví. Jeden z nejsilnějších básnických debutů posledních let: Alžběta Michalová (1991) napsala sbírku rodinných žalozpěvů, nářků i výkřiků nad vlastním dětstvím, vystavila křehký a krutý účet matce a otci. …
Ukázky

Zřetelně nevyprávíš

125 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.

Dalajlamova kočka

220 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>