Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2015

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský

206 Kč
Oldřich Král
Oldřich Král čte vybrané kapitoly ze svého překladu Sebraných spisů Mistra Zhuanga. Součástí CD je doprovodný text Oldřicha Krále

Oldřich Král

179 Kč
Pavel Zajíček
Autor čte z nepublikovaného cyklu básní Individuace z roku 1972 a ze sbírky Chvění, obsahující texty z posledního dvacetiletí. Součástí CD je doprovodný text Martina Hyblera.

Pavel Zajíček

179 Kč
Po strništi bos
(7x)
Audikniha autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl.

Po strništi bos

203 Kč
Pohádky z Krakonošovy zahrádky
Tyto nádherné poudačky, vyprávěnky, či jednoduše pohádky se odehrávají v dobách již dávno minulých, kdy ještě člouječí pokolení bylo s přírodou spjato.

Pohádky z Krakonošovy zahrádky

224 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Střet králů
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.

Střet králů

449 Kč
Václav Havel
(3x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.

Václav Havel

269 Kč
Věc na prahu
Nemohu sice popřít, že jsem prohnal svému nejlepšímu příteli hlavou šest kulek, ale přesto doufám, že touto výpovědí dokážu, že nejsem vrah...

Věc na prahu

224 Kč
Volání kukačky
(11x)
Vzrušující detektivní román J. K. Rowlingové, napsaný pod pseudonymem Robert Galbraith.

Volání kukačky

332 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>