Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2015

Antonín Dvořák v Americe
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
Magický prazdroj

Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zěmeplochu na pokraj panmagické války.

Magický prazdroj

449 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Norské dřevo
(8x)
Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt.

Norské dřevo

269 Kč
Pohádky o malé tlusté víle
Jiří Dědeček napsal, čte a zpívá, co všechno může zažít společnost osmi hraček a jednoho kocoura.

Pohádky o malé tlusté víle

316 Kč
Vyhasínání mozku Martina Kleina
Audioverze románu nizozemského spisovatele Bernlefa (vlastním jménem Hendrich Jan Marsman) o muži stiženém Alzheimerovou chorobou.

Vyhasínání mozku Martina Kleina

179 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Duhový notýsek
Nahrávka vznikla jako výběr z Notýsků Ilji Hurníka vydaných v letech 2005 až 2012 vydaným nakladatelstvím Akropolis.

Duhový notýsek

306 Kč
Ekonomie dobra a zla
(2x)
Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě.

Ekonomie dobra a zla

257 Kč
Nahá pravda
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.

Nahá pravda

230 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>