Nejprodávanější tituly - květen 2015
film a divadlo

Zóna

Originální, lehce provokativní a mimořádně inspirativní zamyšlení nad Tarkovského filmem Stalker.

film a divadlo

Zóna

26 Kč
Generace Jihlava - 11%
Generace Jihlava je kniha setkání. Na jejích stránkách se filmoví publicisté setkávají s filmovými dokumentaristy a přemýšlejí o českých dokumentárních filmech, které vznikaly s přelomem druhého tisíciletí a v jeho první dekádě.
film a divadlo

Generace Jihlava

350 Kč
311 Kč
Scénografie mluví - 11%
Text publikace doprovází fotografie, návrhy, půdorysy a technická schémata, jejichž cílem není vždy text doslova ilustrovat, ale také vytvořit další, vizuální vrstvu příběhu o scénografii Josefa Svobody, která má vlastní vývoj a rytmus.
film a divadlo

Scénografie mluví

441 Kč
392 Kč
Kinematograf - 11%
(10x)
Přední český filmový historik a univerzitní pedagog vydal do hájemství, v němž se pohybuje řadu let - v raných dějinách českého (československého) filmu. Kniha obsahuje texty z posledních deseti let, které se zabývají tématem "raného filmu".
film a divadlo

Kinematograf

224 Kč
199 Kč
Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha - 20%
(1x)

Na český knižní trh se po poměrně dlouhé době dostává ucelený text knihy o Osvobozeném divadle a jeho tvůrcích a aktérech Voskovcovi a Werichovi.

film a divadlo
Ukázky

Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha

189 Kč
151 Kč
Záskok - 20%
Další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.
film a divadlo
Ukázky

Záskok

99 Kč
79 Kč
Kinematografie zapomnění - 11%
Kniha je pokusem o zachycení přelomového období konce reformního procesu roku 1968 a počátku normalizace československé kinematografii. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2012 za objev roku.
film a divadlo

Kinematografie zapomnění

495 Kč
440 Kč
Prase - 11%
Divadelní jednoaktovka Václava Havla, napsaná v roce 1987, je úsměvnou historkou o tom, jak se Václav Havel ještě jako disident pokoušel na vesnici obstarat prase na zabijačku, na níž měli přijet jeho přátelé z disentu.
film a divadlo

Prase

108 Kč
96 Kč
Nová filmová historie - 11%
Antologie Nová filmová historie nabízí odpovědi na některé základní otázky historie filmu, médií a audiovizuální kultury.
film a divadlo

Nová filmová historie

500 Kč
444 Kč
Lidská tragikomedie - 11%
Divadelní hra excentrického českého filosofa a spisovatele.
film a divadlo

Lidská tragikomedie

124 Kč
110 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 46 položek
1 2 3 .. 5 > >>