Nejprodávanější tituly - květen 2015
kuchařky slavných

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - 11%

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

kuchařky slavných

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
479 Kč
Vaříme podle Herbáře - 11%
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
kuchařky slavných
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
319 Kč
Levně a chutně vaříme s Novou - 11%
Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun.
kuchařky slavných
Ukázky

Levně a chutně vaříme s Novou

179 Kč
159 Kč
Snídaně u Florentýny - 11%
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
kuchařky slavných
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
439 Kč
Moje rodinná kuchařka - 11%
Moje rodinná kuchařka se věnuje receptům pro celou rodinu a její autorka se svými recepty snaží lidi přesvědčit, že i za málo peněz může být hodně muziky. I když si možná myslíte, že neumíte vařit, není to tak těžké!
kuchařky slavných

Moje rodinná kuchařka

240 Kč
214 Kč
Vaříme podle Herbáře 2. - 11%
(3x)
Ve druhém dílu knihy se autorky opět zaměřují na kvalitní, ale přitom dostupné přírodní suroviny a vyhledávají dávné, pozapomenuté receptury, aby z nich poskládaly celoroční jídelníček, přímo nabitý zdravou přírodní energií.
kuchařky slavných
Ukázky

Vaříme podle Herbáře 2.

359 Kč
319 Kč