Nejprodávanější tituly - červen 2015
světová

Krev na sněhu - 11%
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
světová
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
239 Kč
Stalker - 11%
(4x)

Bez Joony Linny je policie bezmocná.

Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z událostí si nic nepamatuje - od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti...

světová

Stalker

314 Kč
279 Kč
Výjimeční lidé - 11%
(5x)
Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech v prvním dílu série Akta Enzo.
světová

Výjimeční lidé

269 Kč
239 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se - 11%
(8x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek a fantazie.
světová
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

359 Kč
319 Kč
Pan Blahoš - 6%
(1x)

Pan Blahoš je hrdinou knihy, kterou slavný romanopisec Tolkien sepsal pro svoje děti. Pan Blahoš je vážený gentleman a vlastník zvláštního domácího mazlíčka, ušaté žirafy jménem Žirafík.

světová

Pan Blahoš

253 Kč
238 Kč
Pod parou - 11%

Další příběh ze Zeměplochy - nejoblíbenější série žánru fantasy. Do Ankh-Morporku přijíždí nový vynález - obrovské kovově dunící monstrum, které ovládlo sílu všech čtyř základních živlů: země, vzduchu, ohně i vody.

světová

Pod parou

331 Kč
294 Kč
Foucaultovo kyvadlo - 6%
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

světová

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
550 Kč
Kvítek karmínový a bílý - 6%
(9x)
„Jistěže můj syn chodí za děvkami – kdyby nechodil, měl bych strach o jeho zdraví,“ prohlásil kdysi Charles Dickens. A není se čemu divit, ve viktoriánském Londýně připadala jedna prostitutka na dvanáct dospělých mužů.
světová
Ukázky

Kvítek karmínový a bílý

406 Kč
382 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
světová
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Porodní bába - 6%
(5x)

Je pozdní léto roku 1944 a v oblasti Pečenga na severu Finska probíhá laponská válka. Nemanželská dcera ze šamanské rodiny, odmalička odsunutá na okraj společnosti, vykonává důležité povolání porodní báby. Její život, to jsou cesty v nočním mrazu...

světová
Ukázky

Porodní bába

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 566 položek
1 2 3 .. 57 > >>