Nejprodávanější tituly - červen 2015

Pod parou

Další příběh ze Zeměplochy - nejoblíbenější série žánru fantasy. Do Ankh-Morporku přijíždí nový vynález - obrovské kovově dunící monstrum, které ovládlo sílu všech čtyř základních živlů: země, vzduchu, ohně i vody.

Pod parou

331 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Foucaultovo kyvadlo
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
Kvítek karmínový a bílý
(9x)
„Jistěže můj syn chodí za děvkami – kdyby nechodil, měl bych strach o jeho zdraví,“ prohlásil kdysi Charles Dickens. A není se čemu divit, ve viktoriánském Londýně připadala jedna prostitutka na dvanáct dospělých mužů.
Ukázky

Kvítek karmínový a bílý

406 Kč
Kočka v Zemi čísel
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
Porodní bába
(5x)

Je pozdní léto roku 1944 a v oblasti Pečenga na severu Finska probíhá laponská válka. Nemanželská dcera ze šamanské rodiny, odmalička odsunutá na okraj společnosti, vykonává důležité povolání porodní báby. Její život, to jsou cesty v nočním mrazu...

Ukázky

Porodní bába

253 Kč
Ledový drak
Pohádkový příběh od autora cyklu Písně ledu a ohně.
Ukázky

Ledový drak

168 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>