Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015

Švábi
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
Ukázky

Švábi

339 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(61x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

279 Kč
V lesích
(16x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství.
Ukázky

V lesích

198 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Pentagram
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
Ukázky

Pentagram

229 Kč
Sluneční bouře
(13x)
Strhující, jistou rukou psaný thriller začínající spisovatelky.
Ukázky

Sluneční bouře

229 Kč
Holubí mambo
(1x)
Druhé vydání úspěšné knihy slavného C. D. Payna.
Ukázky

Holubí mambo

149 Kč
Nevěra
(8x)
Příběh ženy, která cítí, že jí v manželství cosi chybí, a pokusí se změnit svůj život. "Lepší je nežít nežli nemilovat..."
Ukázky

Nevěra

169 Kč
Pálenka
(10x)
Meditativní, autobiograficky laděná a stylisticky výrazná próza.
Ukázky

Pálenka

119 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
Paulo Coelho přináší ve svém dalším románu fascinující a dramatickou zápletku, v níž čtenář odhalí dlouhou tradici, založenou na ženské síle a na lásce.
Ukázky

Čarodějka z Portobella

138 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 999 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>