Nejprodávanější tituly - červenec 2015

Tanec lovců lebek aneb Proč bychom se nevrátili
Tanec lovců lebek aneb Proč bychom se nevrátili je posledním z vyprávění o vodácké partě, kterou Zdeněk Šmíd před více než třiceti lety představil v legendární knize Proč bychom se netopili aneb Jak se jezdí na vodu.

Tanec lovců lebek aneb Proč bychom se nevrátili

224 Kč
Tichý dvojhlas
Herec v netradiční úloze spoluautora knihy - korespondence Ladislava Chudíka s básníkem Jaroslavem Seifertem, nositelem Nobelovy ceny za literaturu 1984.

Tichý dvojhlas

351 Kč
Vojenská příručka přežití
Chris McNab ztělesňuje zkušeného odborníka na techniky přežití. V této příručce se např. dozvíte, jak nastražit pasti na zvířata, zhotovit lovecké nástroje, rozdělat signalizační oheň, postavit iglú, ošetřit žihadlo, slézt skálu...

Vojenská příručka přežití

332 Kč
Volejbal - kondiční příprava
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
Vzestup peněz
Kniha předního britského historika z je věnována otázkám rozvoje finančního hospodářství, měnového systému a ekonomickým recesím v 19. a 20. století. Jak změnila moc peněz mentální chování lidí? A jak ekonomika zvítězila nak politikou klasického 19. věku?

Vzestup peněz

423 Kč
Bílá pevnost
(4x)
Historicko-filozofický román Orhana Pamuka se odehrává v barvitém světě osmanského Istanbulu za vlády sultána Mehmeda IV. na konci 17. století.

Bílá pevnost

219 Kč
Dále nevyšlapanou cestou
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
Deníky 1943-1945 - svazek 5
Pátý díl Goebbelsových deníkových záznamů odráží vnitřní pisatelův svět, ale zároveň umožňuje i netradiční pohled do kuloárů Třetí říše. Svazek je bohatě opatřen poznámkami, které pomohou čtenáři se orientovat.

Deníky 1943-1945 - svazek 5

224 Kč
Holomráz
(2x)
Wolrich je nemocnější kouzelník na světě. Absolvent Hexagonu, mág, který létá vzduchem, krotí draky, chrlí oheň a nechává mizet lidi lusknutím prstů. A pokud tomu věříte, jste přesně takoví kořeni, za jaké vás Wolrich považuje.
Ukázky

Holomráz

149 Kč
Intimní schránka Sabriny Black (Final Cut)
(3x)
Nové vydání prvního románu Emila Hakla, který se odehrává v polovině 90. let minulého století. Text vychází ve značně přepracované, doplněné a zhutněné podobě, autor se z něj pokusil "vyházet zbytečnou veteš".

Intimní schránka Sabriny Black (Final Cut)

251 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>