Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2015
detektivky

Sběratel kostí - 11%
(1x)
Vraha, co se nedá chytit, odhalí jedině detektiv, který se nemůže hýbat.
detektivky

Sběratel kostí

269 Kč
239 Kč
Dívka v pavoučí síti - 11%
„Zaměřte se na nejslabší místo. Bojujte.“ – Lisbeth Salanderová
detektivky

Dívka v pavoučí síti

134 Kč
119 Kč
Mrtvá šelma - 6%
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.
detektivky

Mrtvá šelma

212 Kč
199 Kč
Pán ohně - 11%
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
detektivky

Pán ohně

251 Kč
223 Kč
Příběh kriminálního rady - 11%
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.
detektivky

Příběh kriminálního rady

224 Kč
199 Kč
Červenka - 11%
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.
detektivky

Červenka

269 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
239 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 6%
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
263 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 6%
(1x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky

Dívka, která si hrála s ohněm

280 Kč
263 Kč