Nejprodávanější knihy - srpen 2015
beletrie

Sestry
(1x)
Kdyby se vás někdo zeptal, jaká je vaše sestra, co byste odpověděli? Je hodná, nebo zlá? Úplně jiná než vy? Podobně protikladné jsou i hrdinky románu Sestry od americké autorky Curtis Sittenfeldové.
beletrie
Ukázky

Sestry

254 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
beletrie

Aristokratka ve varu

269 Kč
Atlantský mor
(1x)
Atlantský mor je dech vyrážející pokračování technothrilleru Atlantský gen, mezinárodního bestselleru s více než milionem a půl prodaných výtisků, který zcela změnil pohled na desetitisíce let vývoje lidstva.
beletrie
Ukázky

Atlantský mor

358 Kč
Stalker
(4x)

Bez Joony Linny je policie bezmocná.

Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z událostí si nic nepamatuje - od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti...

beletrie

Stalker

314 Kč
Život mimo kategorie
(1x)
John Bok (1945) se narodil do česko-britské rodiny (jeho otec byl válečným letcem, matka Angličanka). Podepsal Chartu 77, byl perzekuován policií, po roce 1989 pracoval v Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie a ve FBIS.
beletrie

Život mimo kategorie

315 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
beletrie
Ukázky

Básník

377 Kč
Lucemburská zahrada
(8x)
Román líčí sled událostí, které se přihodily hrdinovi v důsledku toho, že v okamžiku nesoustředěnosti položil ruku na nesprávné klávesy počítače a do vyhledávače napsal jedno slovo špatně. Kniha oceněná Magnésií Literou pro nejlepší knihu roku.
beletrie

Lucemburská zahrada

229 Kč
Pod sněhem
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.
beletrie

Pod sněhem

296 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
beletrie
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Místo pro tajnosti
(2x)
Místo pro tajností je napínavý a vzrušující příběh o přátelství a věrnosti, krutosti dívčího kolektivu a touze vzepřít se uniformitě.
beletrie

Místo pro tajnosti

338 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>