Nejprodávanější knihy - únor 2024
beletrie

Stella Maris - 11%
(1x)
Alicia Western is the following: Twenty years old. A brilliant mathematician at the University of Chicago. And a paranoid schizophrenic who does not want to talk about her brother, Bobby.
beletrie

Stella Maris

269 Kč
239 Kč
Černočerné srdce - 11%
(8x)
Virtuální svět, skutečná nenávist. Šestý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové.
beletrie
Ukázky

Černočerné srdce

809 Kč
719 Kč
Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech - 11%
(4x)

Byly to celkem tři celodenní výpravy. Naším řidičem byl Michael Pastorek, obětavý a milý člověk. Skoro po celou dobu jsem měl zapnutý diktafon. Obsah našich konverzací víceméně odpovídá skutečnosti.

beletrie
Ukázky

Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech

359 Kč
319 Kč
Sidonie Nádherná - 11%
(1x)
Sidonie Nádherná žije v povědomí české i evropské kulturní veřejnosti jako přítelkyně básníka Rainera M. Rilka a Karla Krause, pro kterého se její zámek ve Vrchotových Janovicích stal druhým domovem a oázou klidu v rozbouřeném světě.
beletrie
Ukázky

Sidonie Nádherná

358 Kč
318 Kč
Střízlivění - 11%
(1x)
Svět prochází obrovskou geopolitickou změnou. Těžiště ekonomické moc přechází ze Západu do zemí jako Čína a Indie, mění se i celkové mocenské poměry a vztahy. Co to znamená pro malé národy a pro malé země, jako je Česká republika?
beletrie

Střízlivění

126 Kč
112 Kč
Dřevěné oči - 11%
Za podmanivým názvem knihy Dřevěné oči se skrývá deset esejů, které Carlo Ginzburg publikoval na přelomu druhého a třetího tisíciletí. Jejich společným jmenovatelem jsou dějiny umění, literární teorie a sémantika.
beletrie
Ukázky

Dřevěné oči

403 Kč
358 Kč
Toyen - 8%
(12x)
Svobodomyslná malířka a výrazná osobnost meziválečné umělecké avantgardy nás dodnes inspiruje. Její biografie odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních fotografií.
beletrie
Ukázky

Toyen

1 198 Kč
1 097 Kč
Evangelium podle Bohumila Hrabala - 11%
Literární dílo Bohumila Hrabala patří mezi nejvýznamnější plody české kultury dvacátého století. Nedávno byly objeveny nahrávky Hrabalových adventních promluv. Tyto nahrávky vrhají na duchovní rozměr jeho myšlení a díla úplně nové světlo.
beletrie

Evangelium podle Bohumila Hrabala

268 Kč
238 Kč
Náraz, Prales - 11%
(5x)
Major Roman Saran z ostravské kriminálky prožívá v životě další turbulentní období. Svérázný major si čistí hlavu v Praze a netuší, že právě zde na něj čekají další šokující odhalení – a to jak detektivní, tak životní...
beletrie
Ukázky

Náraz, Prales

268 Kč
238 Kč
Poslední jednorožec - 11%
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
beletrie
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>