Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
beletrie

Černočerné srdce - 20%
(5x)
Když do detektivní kanceláře vpadne rozrušená Edie Ledwellová, Robin Ellacottová neví, co si o nečekané návštěvě myslet.
beletrie
Ukázky

Černočerné srdce

599 Kč
479 Kč
Náraz, Prales - 20%
(5x)
Major Roman Saran z ostravské kriminálky prožívá v životě další turbulentní období. Svérázný major si čistí hlavu v Praze a netuší, že právě zde na něj čekají další šokující odhalení – a to jak detektivní, tak životní...
beletrie
Ukázky

Náraz, Prales

198 Kč
158 Kč
Podzimní vražda - 20%
Další detektivka ze série Vraždy v Somersetu s policejním detektivem v důchodu a majitelem venkovské hospody Adamem Hennessym.
beletrie
Ukázky

Podzimní vražda

198 Kč
158 Kč
Smrt šumavského poustevníka
(3x)
Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice.
beletrie
Ukázky

Smrt šumavského poustevníka

199 Kč
Pohřeb na přání - 20%
(2x)

Jednoho krásného jarního rána navštíví Diana Cowperová, bohatá matka slavného herce, pohřební ústav, aby si domluvila svůj vlastní pohřeb. O pouhých šest hodin později je mrtvá, kdosi jí v jejím vlastním domě uškrtil šňůrou na závěsy.

beletrie
Ukázky

Pohřeb na přání

348 Kč
278 Kč
Bretaňské noci - 20%
(2x)
Jedenáctý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.
beletrie
Ukázky

Bretaňské noci

259 Kč
207 Kč
Za zamčenými dveřmi - 20%
(3x)
Další šokující thriller od autorky Pomocnice. Když si Nora Davisová dělala jako malá v pokojíčku úkoly, netušila, že její otec zatím ve sklepě vraždí ženy. Až do dne, kdy se jim u dveří objevila policie.
beletrie
Ukázky

Za zamčenými dveřmi

279 Kč
223 Kč
Králova dohazovačka - 20%
(1x)
Je to krušné – hledat nevěstu muži, o kterém sníte mládeži nepřístupné sny!
beletrie
Ukázky

Králova dohazovačka

69 Kč
55 Kč
Hlubina - 20%
(5x)
Zima 1963. Do města v liptovských horách přijíždí zkušený důstojník Státní bezpečnosti, aby dohlížel na vyšetřování bestiálního zločinu. Rychle však zjistí, že pachatelem není člověk, ale nesmírně vynalézavý a zlomyslný fenomén...
beletrie
Ukázky

Hlubina

339 Kč
271 Kč
Manazuru - 20%
Hlavní hrdinka Kei se snaží vyrovnat s tím, že její manžel Rei před dvanácti lety beze stopy zmizel. Netuší, zda je manžel mrtvý, nebo zda od rodiny utekl. V jeho diáři ji zaujala poznámka Manazuru, což je název malého přímořského letoviska...
beletrie
Ukázky

Manazuru

278 Kč
222 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>