Nejprodávanější tituly - srpen 2015
poezie

Když
Jsou básně, které nás při čtení nikdy nenechají chladnými – buď je lidé zbožně ctí, anebo se jim nemilosrdně vysmívají.
poezie

Když

170 Kč
Kvílení
(3x)
Jedna z největších básnických sbírek 20. století, vpravdě kultovní Kvílení, vychází poprvé v češtině v samostatném svazku - v klasickém překladu Jana Zábrany, který mohutně ovlivnil i moderní českou poezii. 2. svazek edice angloamerických básníků.
poezie

Kvílení

160 Kč
Písničky z večerníčků
Písničky z pohádek a večerníčků.
poezie
Ukázky

Písničky z večerníčků

139 Kč
Nabíledni prázdno
(3x)
Kniha významné české básnířky (1946–2013) shrnuje její verše z pozůstalosti, obsáhlou fotografickou část, mapující autorčinu životní cestu v letech 1963 až 2013, a všechny rozhovory, které ve svém životě poskytla.
poezie

Nabíledni prázdno

169 Kč
Magorův noční zpěv
Sbírka z pozůstalosti duchovního vůdce českého undergroundu, bývalého manažera Plastic People, básníka a kulturního teoretika. K vydání připravil, ediční poznámku a medailon autora napsal Martin Machovec.
poezie

Magorův noční zpěv

224 Kč
Úloža
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
poezie

Úloža

133 Kč
Pes nám spadla
To nejlepší z dětské poezie oblíbeného českého autora.
poezie
Ukázky

Pes nám spadla

242 Kč
Shakespeare's Sonnets
(1x)
William Shakespeare wrote some of the greatest poetry in all world literature, in compact sonnets bursting with beautiful imagery and timeless insights about love, life, and human nature.
poezie

Shakespeare"s Sonnets

404 Kč
Čím budu, až vyrostu?

"Čím jednou budu? Hasičem, pilotem, lékařkou nebo snad herečkou? Krásné verše Jiřího Žáčka doplněné milými ilustracemi Dagmar Ježkové představí dětem 8 různých povolání dospělých.

poezie

Čím budu, až vyrostu?

116 Kč
Lovevole
(6x)
Lovevole je sbírkou milostné poezie bez patosu. Seznámí vás s mladou ženou a jejím pohledem na život zhuštěným do říkanek o milování. Protože láska není moc příjemný pocit.
poezie
Ukázky

Lovevole

29 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>