Nejprodávanější tituly - srpen 2015
romantika

Nejvyšší čas na lásku - 20%
(2x)
Je ji přes třicet a vede dvojí život. Ten první je každodenní stereotyp, starost o domácnost, o děti a manžela. Tak trochu nuda. Za to ten druhý! Tam je Dana vášnivá a smyslná milenka, která má neuvěřitelnou fantazii.
romantika
Ukázky

Nejvyšší čas na lásku

69 Kč
55 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
romantika
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Slavnosti krokodýlů
Sophiino dětství je poznamenáno despektem a pohrdáním, Krokodýlovo, jak Sophie svého manžela nazývá, naopak opičí mateřskou láskou, štědře dotující jeho ničím neopodstatněné sebevědomí.
romantika
Ukázky

Slavnosti krokodýlů

155 Kč
Čtvrtek odpoledne. Půl páté - 11%
(2x)
Tragická smrt dvanáctileté Karen je ústředním motivem spojujícím osudy zdánlivě spolu nesouvisejících lidí z malého vlámského městečka.
romantika

Čtvrtek odpoledne. Půl páté

44 Kč
39 Kč
Dokud jsme naživu - 11%
Příběh Judith, mladé dívky z chudého předměstí Barcelony, která se shodou náhod dostane do blízkosti obdivované slavné autorky ženských románů a obrátí tím – a nejen svůj – život úplně naruby.
romantika

Dokud jsme naživu

53 Kč
47 Kč
Křižovatky žen - 11%
Společná publikace dvou úsměvných novel, jejichž hlavními hrdinkami jsou ženy. Ačkoli jejich problémy jsou zcela rozdílné, spojuje je odvaha a chuť nevzdávat se.
romantika

Křižovatky žen

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3