Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2015

Obraz Doriana Graye - grafický román
(2x)
Oscar Wilde byl velmi kontroverzní autor, který k sobě odjakživa přitahoval pozornost. To samé platí o jeho výjimečných a nadčasových knihách.

Obraz Doriana Graye - grafický román

449 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.

Rozum a cit

314 Kč
Zlatý kompas
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.

Zlatý kompas

358 Kč
Čekáme děťátko
Třetí vydání velmi úspěšné publikace detailně provede rodiče obdobím těhotenství, porodu a péčí o dítě a jeho výchovou do tří až čtyř let věku.

Čekáme děťátko

395 Kč
Moje dítě (už) nekouří
(2x)
Kouřit není cool! Naše děti – naše bohatství, naše naděje, naše budoucnost. Rodiče své děti všemožně podporují, jdou jim příkladem. Ale někdy to nestačí. Je tu společnost, zájmy napojeného byznysu, vymývání mozků, kamarádi… co také nejsou cool.

Moje dítě (už) nekouří

243 Kč
Seven Letters to Melin
Josef Šafařík's Seven Letters to Melin is a critique of a reductionist technological approach to life and of man's alienation from nature and from himself in the modern era.

Seven Letters to Melin

405 Kč
Babičky
(1x)
Zatímco babička Marie vítá sovětské okupanty borščem, druhá babička Irena zvrací při pohledu na Leninovy fotografie, které vnuk Matěj musí před každou její návštěvou vystříhat z novin. Matějovo rodinné zázemí nemůže být rozpornější.

Babičky

242 Kč
Dějiny světa 2
Druhý svazek se věnuje období 1200 př. Kr. až 600 po Kr. a soustřeďuje se na dvě nejdůležitější oblasti vývoje ve starověku – Středomoří a Blízký východ, a čínskou civilizaci Dálného východu

Dějiny světa 2

719 Kč
Radúz a Mahulena
(1x)
Tato poetická pohádková hra patří ke klenotům české dramatické tvorby a dočkala se řady inscenací. Diváci ji mají spojenu i s hudbou Josefa Suka a určitě vzpomenou i na Weiglovo působivé televizní zpracování.

Radúz a Mahulena

178 Kč
Tři sestry
Drama o čtyřech dějstvích v překladu Leoše Suchařípy.

Tři sestry

189 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>