Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2015

Castles of Hope
The life fates of the people who, during their childhood, experienced the Nazi extermination of the Jews, escaped the planned destruction and got into the castle sanatoriums of the Christian humanist Přemysl Pitter.

Castles of Hope

351 Kč
Cesta kolem světa za osmdesát dní
(2x)
Pokud milujete odvážná dobrodružství, pokud jste kdy snili o tom, že navštívíte vzdálené země, pokud máte rádi výzvy za každou cenu, pak je toto jedinečné dílo Julese Verna knihou právě pro vás!

Cesta kolem světa za osmdesát dní

359 Kč
Honba za Cézannem
Nebezpečná honba po Francii od Paříže po Côte d´Azur po stopách výnosného obchodu s padělky při níž se ovšem vždycky najde čas na typicky francouzské gastronomické radovánky.
Ukázky

Honba za Cézannem

223 Kč
S počítačem nejen k maturitě 2. díl
Kniha S počítačem nejen k maturitě, která vychází již v desátém, upraveném a aktualizovaném vydání, obsahuje nejnovější informace a poznatky z oblasti výpočetní techniky. Učebnice je dvojdílná. Druhý díl knihy volně navazuje na díl první.

S počítačem nejen k maturitě 2. díl

198 Kč
Annie and her Granny - About the Life at the Beginning and at the End
(5x)
Annie is born into a world where like most of us she meets her Granny. She plays with her, she learns from her, they talk together and they even share their secrets together. As Annie grows and comes to know the world, Granny slowly leaves it.

Annie and her Granny - About the Life at the Beginning and at the End

288 Kč
Kniha džunglí
(1x)
Vydejte se ve stopách Mauglího, lidského chlapce žijícího mezi zvířaty v džungli, a zažijte s ním vzrušující a nebezpečná dobrodružství. Kniha džunglí oživila svými kouzelnými ilustracemi Manuela Adreani.

Kniha džunglí

449 Kč
Šerá hlídka
(1x)
Třetí díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky filmovému zpracování prvního dílu. Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
Ukázky

Šerá hlídka

358 Kč
100 osobností, které změnily svět
Vydejte se na vzrušující cestu historií a poznejte životní osudy osobností, jejichž práce, nadání a skutky se zapsaly do dějin a posunuly lidstvo o několik kroků dopředu.

100 osobností, které změnily svět

269 Kč
70
Katalog k výstavě k 70. výročí ukončení 2. světové války přináší sedmdesát fotografií pořízených českými fotografy na bojištích, v zázemí i v protektorátu.

70

90 Kč
A byli jsme...
(1x)

Fotografická publikace na více jak 420 dílech představuje ve formě dvojportrétu tváře známých i opomíjených osobností české kulturní scény, které autor zachycoval soustavně po dvě desetiletí 1992 – 2012.

A byli jsme...

449 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>