Nejprodávanější tituly - září 2015

Školní strašidlo
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.

Školní strašidlo

179 Kč
Škrábanice
Hrdinové sedmera povídek Jaroslava Formánka dospívají k ostrému vědomí přítomnosti jako trvalého napětí mezi dotíráním paměti, která unikavě vzdoruje našim pokusům vtisknout minulosti smysl, a neodbytnou nutností volit další krok na cestě.

Škrábanice

171 Kč
Ta druhá strana života
Existenciální próza, jejímž leitmotivem je neschopnost člověka bez bezpečného zázemí v dětství vstoupit do přirozených vztahů se světem. Tato nedostatečnost se v průběhu textu nenápadně převrací v pocit vyvolenosti.

Ta druhá strana života

178 Kč
Tajemství efektivního učení
Jedinečný návod na použití vašeho mozku!

Tajemství efektivního učení

314 Kč
Tajemství motivace
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".

Tajemství motivace

179 Kč
Teorie a narace

Kniha Teorie a narace navazuje na autorovu monografi i Dějepisectví mezi vědou a vyprávěním. Autor se zamýšlí nad literárností historického textu, zkoumá vztah mezi dějinami, pamětí a vyprávěním a kriticky glosuje teoretické přístupy.

Teorie a narace

253 Kč
Teorie rozpadu
(1x)
Nová kniha z cenami ověnčené řady Mistrovská díla evropského komiksu! Konečně se v Mistrovských dílech objevuje komiksová ikona Enki Bilal!

Teorie rozpadu

530 Kč
Touha jménem Einodis
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.

Touha jménem Einodis

341 Kč
Tři banány

Někde ve vesmíru je určitě Pohádková planeta. Rakety možná záhy přistanou na Marsu, na Venuši, na Jupiteru nebo kdekoli jinde, ale na tuhle planetu se mohou dostat pouze ti, kdo nezapomněli na pohádky. A jak se tam dostanou?

Tři banány

332 Kč
Uhnutiny uhnutý
Uhnutiny nenajdete v žádném slovníku. Jen ve slovníku dědečka z pražského sklepního bytu, domovního důvěrníka a donašeče, věrně sloužícího soudruhům komunistům. Realisticky napsané vyprávění zavede čtenáře do časů, kdy zkratky VB, SSM, VUML, StB ...

Uhnutiny uhnutý

171 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100