Nejprodávanější audioknihy ke stažení - září 2015
světová

Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
světová
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Jméno růže
(6x)
Rozhlasová dramatizace slavného románu. Interpretují Josef Somr, David Novotný, Pavel Soukup, František Němec, Radovan Lukavský, Jan Vlasák, Václav Vydra, Miroslav Táborský, Bořivoj Navrátil, Jiří Lábus, Rudolf Pellar a další.
světová
Ukázky

Jméno růže

212 Kč
Bídníci
Rozhlasová dramatizace jednoho z nejslavnějších románů 19. století vznikla v Českém rozhlase v roce 1993. Režisér Jiří Horčička, dramatizátor Jaroslav Strejček a dramaturg Hynek Pekárek vykládají Hugův román především jako velkou společenskou fresku.
světová
Ukázky

Bídníci

249 Kč
Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
světová
Ukázky

Pán ohně

299 Kč
Zabijáci
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
světová
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
Psi z Rigy
(1x)
Druhý díl detektivní série nejprodávanějšího švédsky píšícího autora Henninga Mankella zavede komisaře Wallandera do Lotyšska po pádu Sovětského impéria, kde oficiální struktury stále ovládají příznivci bývalého režimu těsně propojení s mafií.
světová
Ukázky

Psi z Rigy

299 Kč
Inferno
(20x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo
světová
Ukázky

Inferno

449 Kč
Revizor
(1x)
Rozhlasová nahrávka z roku 1973.
světová
Ukázky

Revizor

110 Kč
Tři muži ve člunu
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života.
světová
Ukázky

Tři muži ve člunu

139 Kč
Vojna a mír
Román Vojna a mír (napsáno v letech 1863-69, vydáno v roce 1869) je čtyřdílná románová epopej, hlavní dílo ruského spisovatele Lva Nikolajeviče Tolstého (1828-1910), jedno z největších a nejslavnějších děl světové literatury. Audiokniha.
světová
Ukázky

Vojna a mír

254 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 29 položek
1 2 3 > >>