Nejprodávanější tituly - září 2015

Povaha změny
(1x)
Pohled různých odborníků - například Václava Cílka, Petra Pokorného, Jiřího Padevěta, Luboše Kropáčka, Dany Drábové a dalších na vybrané problémy dneška. Jednotlivé texty jsou věnovány klimatické změně, bezpečnostní situaci a mnohým dalším tématům.
Ukázky

Povaha změny

423 Kč
Povídá se… podle Tóry
V novém přepracovaném a doplněném vydání vychází převyprávění biblických příběhů pěti knih Mojžíšových od známého nizozemského vykladače a vypravěče.

Povídá se… podle Tóry

266 Kč
Povídání od Bílého potoka
Autor zve čtenáře do osmdesátých let minulého století na polesí Bílý Potok, kde jedenáct let pracoval jako vedoucí polesí. Témata do knihy čerpal právě tam.

Povídání od Bílého potoka

224 Kč
Pro Elišku
Populární sólová klavírní skladba Pro Elišku (Für Elise), napsal Beethoven v roce 1810 v tónině a moll.

Pro Elišku

71 Kč
Proč museli zemřít
Dva studenti, objeví malý pomníček u železniční tratě. Ze zvědavosti začnou pátrat po příčině nehody, při které zahynuli před čtyřmi lety, dva mladí muži. Narazili na řadu nesrovnalostí ve zprávách o příčině nehody, které vydaly oficiální místa.
Ukázky

Proč museli zemřít

99 Kč
Proč nejsi jako chlapi v práci, vole?
(1x)
Vendula Chalánková, kterou pravděpodobně znáte jako vtipnou performerku, ilustrátorku dětských knih nebo nepřehlédnutelnou výtvarnou umělkyni, tentokrát přichází s autorskými komiksy.

Proč nejsi jako chlapi v práci, vole?

206 Kč
Prótagoras
Páté opravené vydání.

Prótagoras

133 Kč
Protistátní bezpečnost
(1x)
Kniha renomovaného historika Karla Kaplana nabízí detailní pohled na poválečnou éru, během které KSČ na své cestě za absolutní mocí ve státě budovala své pozice v bezpečnostních složkách, až je zcela ovládla.

Protistátní bezpečnost

449 Kč
Prózy
Soubor obsahuje dvě knihy povídek z prvního tvůrčího období Nedobytá vítězství (1910) a Myšky (1916). Tato díla doplňuje poslední a nejznámější autorčina próza Don Pablo, don Pedro a Věra Lukášová (1936).

Prózy

296 Kč
Přežít revoluci
Deník Nicholase Cresswella z let 1774-1777 je strhujícím dokumentem, jenž den po dni mapuje prolínání individuálního osudu s mašinérií celospolečenské krize, ústící do revolučního převratu.

Přežít revoluci

342 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>