Nejprodávanější tituly v roce 2015
politologie a politika

Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
politologie a politika

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika

Vladař

269 Kč
239 Kč
Pomsta geografie - 11%
(2x)
V této provokativní knize nabízí Robert D. Kaplan, autor několika bestsellerů ve Spojených státech amerických, nový pohled na globální změny a snaží se najít odpověď na otázku, čemu jednotlivé kontinenty a státy budou muset v budoucích letech čelit.
politologie a politika

Pomsta geografie

409 Kč
363 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
politologie a politika
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
Na konci bezstarostnosti - 11%
Významný český politolog reaguje souborem originálních esejů na krizi Evropy a oslabení Západu a výzvy, před kterými stojí naše evropská společnost.
politologie a politika

Na konci bezstarostnosti

179 Kč
159 Kč
My jsme ti dobří - 11%
(1x)
Paul Schreyer je volný novinář, píšící mimo jiné pro magazín Telepolis a Global Research. Jeho poslední kniha Faktencheck 9/11 byla v odborných kruzích přijata s velkým zájmem.
politologie a politika

My jsme ti dobří

243 Kč
216 Kč
Umění vládnout - 6%
(1x)
Bývalá britská premiérka se ve své knize věnuje geopolitice a mezinárodní strategii a má ambici podat praktický návod k patřičné zahraniční politice pro nejbližší budoucnost.
politologie a politika

Umění vládnout

339 Kč
319 Kč
Labyrintem revoluce - 11%
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
politologie a politika

Labyrintem revoluce

537 Kč
478 Kč
Hegemonie a socialistická strategie: za radikálně demokratickou politiku - 11%
Publikace knihy Hegemonie a socialistická strategie zpřístupní čtenářům a čtenářkám politické teorie další zásadní práci, která v minulých třiceti letech podstatně formovala toto pole.
politologie a politika

Hegemonie a socialistická strategie: za radikálně demokratickou politiku

234 Kč
208 Kč
Zaženem dějin klisny! - 11%
Politická autobiografie profesora dějin středověku Karola Modzelewského sklidila za rok 2013, kdy vyšla, hned několik největších literárních cen, mimo jiné cenu za nejlepší historickou knihu roku.
politologie a politika

Zaženem dějin klisny!

383 Kč
340 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 64 položek
1 2 3 .. 7 > >>