Nejprodávanější tituly - říjen 2016
Rusko

Všichni muži Kremlu
(2x)
Tématem neobyčejně zajímavé knihy mladého ruského žurnalisty je především Vladimír Putin a proměna, kterou prošla ruská společnost za patnáct let jeho vlády. Autor se opírá o řadu inteview s nejrůznějšími ruskými i zahraničními politiky.
Rusko
Ukázky

Všichni muži Kremlu

249 Kč
Dějiny Ruska 20. století -  2. díl
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.
Rusko

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
Stalin, nebo Trockij?
Teprve pád komunistických režimů a aspoň částečné odkrytí dosud tajných archivů a svědeckých vyjádření umožňují pohled na úděsnou realitu sovětské historie, zakrývanou po celá desetiletí kamufláží lživé propagandy.
Rusko

Stalin, nebo Trockij?

189 Kč
Autokrat a jeho doba
(2x)
Autor svou pozornost zaměřil nikoliv na soupis a detailní popis všech událostí, které přinesly roky 1830–1831, ale na analýzu podmínek, ze kterých ruští představitelé museli vycházet a také na následná opatření, která přijímali tváří v tvář revoluci.
Rusko

Autokrat a jeho doba

243 Kč
Dzeržinskij - Láska a revoluce
Rudý kat. Ochránce sirotků. Ozbrojená pěst dělnické třídy. Polský šlechtic. Leninův a Stalinův věrný sluha. Cynický politruk. Zaslepený fanatik. Neuvěřitelné množství záhad a paradoxů v těle jednoho člověka.
Rusko

Dzeržinskij - Láska a revoluce

448 Kč